נשימה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/06/2013 | 01:58 | מאת: מאור

שלום רב ד"ר, אני נמצא כ- 4 חודשים לאחר הניתוח, שכלל טיפול פלסטי + תיקון סטיית מחיצות. עדיין אינו נושם בצורה מושלמת. כל פעם אני מרגיש שנחיר אחד סתום (משתנה בין 2 הנחיריים לסירוגין), וזאת לאחר שאני נושף ומקנח את האף, שכן כשאני קם בבוקר שני הנחיריים סתומים. האם זה תקין? האם צריך לעשות משהו בנידון? תודה מראש, מאור.

02/06/2013 | 17:06 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עליך להיות בקשר עם המנתח ולהגיע לביקורות בכל מקרה יש להמתין לפחות שנה בכדי לקבוע בוודאות את המצב.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית