שבירת עצמות האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/05/2013 | 11:05 | מאת: בחור

שלום דוקטור יש לי פחד עצום ממראה מנותח לאחר ניתוח אף. בניתוח שלי יש צורך בשיפור מעברי האוויר, השתלת סחוס לתמיכה בקצה האף ושבירת העצמות הצידיות של האף להצרתן. האם בניתוח עם הפרוצדורות האלה ניתן להגיע למראה של אף שלא ניתן לזהות כי נותח? למרות שבירת העצמות הצידיות? בנוסף שאלה לגבי הזמן שבו צריך לישון על הגב: האם לאחר הורדת הגבס אין סכנה לישון על הצד? העצמות לא יכולות לשנות את מיקומן? תודה רבה.

26/05/2013 | 16:25 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אני מציע לך לראות תמונות של תוצאות לפני ואחרי ניתוח אף אצל מנתחים שונים ודרך זה תוכלי לראות אילו תוצאות יותר טבעיות לטעמך ולפי זה תבחרי את המנתח, בנוסף ניתן לבצע הדמיה של האף לפני הניתוח שמטרתה לתאם ציפיות מהניתוח, לשאלתך השניה מומלץ לישון על הגב עם ראש מעט מורם בכדי שיהיו פחות הפרשות. המשך יום טוב.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית