עברתי ניתוח לפני כ-3 שבועות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

23/05/2013 | 19:54 | מאת: מאוכזבת

כ-20 שנה חייתי עם אף שבור, זה נראה גם מבחוץ וגם מבפנים. נחיר אחד היה חסום ולא יכולתי לנשום דרכו. עברתי ניתוח משולב לפני כ-3 שבועות, כשבוע וחצי לאחר הניתוח המנתח אמר שהמחיצה זזה (לפי איך שזה נראה היא כאילו חזרה למקומה הקודם) לאחר שנפתחו התפרים. המנתח שם לי טמפון באף למשך 4 ימים במטרה להחזיר את המחיצה למקומה. אני יום לאחר הוצאת הטמפון ואני מרגישה שאני שוב לא נושמת מאותו הנחיר. השאלה שלי היא: האם יש מצב שלא משנה איזה ניתוח אני אעשה, המחיצה לא תתיישר כי היא הייתה במצב עקום כל כך הרבה זמן? האם אני צריכה לחכות עוד שבוע על מנת לבדוק האם הנחיר פתוח או שעלי לגשת למנתח שוב כדי שיפתח את נתיב האוויר? האם אני יכולה לבקש ממנו לעשות צילום על מנת לבדוק מה קורה שם? האם הוא לבד היה צריך לעשות את זה? (בפגישתנו האחרונה הוא ציין שלדעתו הסחוס נשבר ולכן קרה מה שקרה, מבלי לבדוק יותר מידי חוץ מלהסתכל עם פנס...) תודה!

23/05/2013 | 21:22 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אני ממליץ לך לפנות למנתח

23/05/2013 | 22:49 | מאת: מאוכזבת

שאלתי אותך שאלות אלו מכיוון שהוא אומר שמבחינתו הכל בסדר... מה היית עושה אם היית נתקל במקרה כזה? אילו בדיקות אני אמורה לדרוש ממנו שיבצע? מבחינתו לא צריך להתעסק עם זה יותר ואני מבחינתי לא מרגישה טוב עם התוצאה הנוכחית מבחינה רפואית. מה אני אמורה להגיד לו אם אני פונה אליו אחרי שהוא כבר "נפנף" אותי??

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית