לעבור ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

23/05/2013 | 09:35 | מאת: מור

היי, אני רוצה לעבור ניתוח אף.. אף פעם לא צחקו או לעגו לי עליו כי הוא לא כזה נורא אבל אני לא אוהבת אותו ואני רוצה שהוא יהיה ישר! יש אפשרות לנתח ולתקן רק את החלק העליון? לשייף או משהו? תוכלי להגיד לי מה בדיוק אפשר לעשות? אם צריך לשבור עצם או משהו? תודה רבה! אני יודעת שצריך להגיע לייעוץ בשביל זה אבל אני רוצה בערך לדעת אם להיכנס לזה. קישור לתמונה http://www.flickr.com/photos/96162232@N05/8775839671

23/05/2013 | 21:23 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אני לא יכול לענות לך תשובה אישית בלי שתגיעי לייעוץ אך באופן כללי ברוב ניתוחי האף ליישור הגבנון אנו חייבים לבצע שבר מכיוון ששיוף באזור זה אינו מספיק. המשך יום טוב

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית