ד"ר הראל שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/05/2013 | 01:00 | מאת: בלה

אני מעוניינת לבצע ניתוח אף אך החששות כ"כ גדולות.. יש לי כמה שאלות חשובות 2 חברות שלי התעלפו בבית לאחר ניתוח אף, מה הסיבה לכך? האם כולם מתעלפים? ואיך אפשר למנוע את זה? האם רצונותיו של המנותח מתבצעות בניתוח ב100% או שזה כרוך גם במבנה הפנימי של האף? האם דעתו של המנותח לגבי השינוי הרצוי חשובה? או שאתה רואה את המצב ומנתח לפי ראות עינייך ?והאם כל שינוי שהמנותח רוצה יכול להתבצע?או שיש דברים שאי אפשר לשנות בניתוח? (כמובן לפי המבנה של האף) תודה רבה מראש!!

22/05/2013 | 01:16 | מאת: בלה

שאלה קטנה נוספת אם שני צידי האף שונים מבפנים (מבחינת העצם) לא רואים זאת כ"כ מבחוץ. האם אתה בודק אם המבנה הפנימי של האף לפני הניתוח? או שצריך לומר לך זאת לפני? או שפשוט רואים זאת כבר בניתוח? שוב תודה מראש,

23/05/2013 | 21:27 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

את רוב מבנה האף הפנימי ניתן לראות רק בניתוח.

23/05/2013 | 21:24 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

יתכן שאחרי הניתוח וההרדמה המטופל מרגיש חלש אך הרוב לא מגיעים למצב של התעלפות חשוב שאחרי ניתוח המטופל ישכב במיטה וכאשר הוא צריך לקום יש לעשות זאת לאט ולהיעזר בבן משפחה במידת הצורך, לשאלתך השניה לפני ניתוח אני מבצע הדמיה של האף שמטרתה לתאם ציפיות ביני למטופל שבמהלכה אני שומע מה מפריע לו ובודק מה ניתן לעשות והאם הציפיות שלו ריאליות ביחס למבנה האף שלו.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית