בקשר לזווית הזאף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/05/2013 | 13:19 | מאת: רונית

ד"ר הראל שלום , מספר שאלות: 1) מה מידת הצורך בלהוריד מהבשר העבה של האף כאשר הניתוח מיועד להקטין או לשייף את הגבנון ? 2)כאשר משייפים את הגבעון, בפרופיל האף יראה מורם קצת למעלה בקצה יחסית למה שהייה לפני הניתוח ? זאת אומרת משיפים גם את קצה האף? 3)האם קיימים ניתוחים שבהם יש פרופורציה בין הגבון לקצה האף מבלי לגעת בעור ? תודה .

23/05/2013 | 20:46 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

מבנה האף הוא מאוד מורכב ואת מוזמנת לקרוא על מהלך הניתוח באתר שלי אך באופן כללי השאיפה שלי בניתוחים שהתוצאה תהיה טבעית כלומר שגשר האף יהיה ישר בהתאם לקצה האף, בניתוח אף לא מוציאים בשר ולא עור. המשך ערב נעים

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית