תחושה של אף נפול לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/05/2013 | 16:05 | מאת: משי

היי דר! עברתי ניתוח אף לפני כשבוע וארבעה ימים. המטרה של המנתח הייתה בעיקר עיגול סחוסים במרכז האף היות וקצה האף היה שפיצי ושיוף העצם היחסית קטנה שהייתה לי . כרגע אני מודעת לעובדה שהאף נפוח אך מעבר לכך יש תחושה שהוא מעט נפול בפרונט ובזוויות מסויימות מה שלא היה קודם ,אני מניחה שבגלל שרואים פחות את הנחיריים . השאלה שלי היא מה הסבירות שזה יסתדר ושזה לא יותר מתוצאה של נפיחות או שזו פאשלה בניתוח ויש צורך במתקן?וכמה זמן זה יכול לקחת ? תודה ענקיתתת!!! לחוצה נורא .

20/05/2013 | 20:34 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

עדיין מוקדם מידי ויש להמתין שהנפיחות תפחת בכדי שניתן יהיה לראות תוצאה אמיתית, יש להמתין לפחות שנה לראות את התוצאה הסופית .

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית