היי ד"ר

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/05/2013 | 13:10 | מאת: סיון

עשיתי ביום חמישי 16.5 ניתוח אף אצלך ויש לי כמה שאלות: 1. במוצ"ש הייתי צריכה להתחיל לשים מי מלח.. ואמא שלי קנתה לי את התכשיר "אף טיפונת" שזה מי מלח לתינוקות... וכתוב שהכמות המומלצת היא 2 טיפות בכל נחיר עד 4 פעמים ביום, השאלה אם זה מספיק? או שאני צריכה בכל זאת לשים כל שעתיים כמו שאמרו לי בקליניקה כי זה בכל זאת לתינוקות. 2.האם כשאני ישנה אני יכולה לשכב על הצד? 3.אחרי כמה זמן בערך ההפרשות יוצאות מהאף לגמרי ואפשר להתחיל לנשום מהאף?

20/05/2013 | 20:28 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

כל שעתיים יש לשים טיפות מי מלח (לא חובה בלילה) עד הרגשת הטבה בנשימה, בשבוע הראשון יש להשתדל לישון על הגב, וההפרשות יצאו בהדרגה בשבועות הקרובים והנשימה אמורה למשתפר בהתאם. החלמה מהירה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית