ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/05/2013 | 11:24 | מאת: אירה

היי ד"ר , אני כ 4 שבוועות אחרי ניתוח אף ועדיין יש לי צלליות שחורות מתחת לעיניים , האם זה בסדר ? ומתי זה אמור לרדת? כמה זמן צריך להמשיך עם מי מלח , כי בתוך האף אני מרגישה עדיין גודש, כאילו שיש טמפונים מבפנים ויובש, אבל אחרי מי מלח אני מרגישה יותר טוב, התחלתי לאט ובזהירות לקנח את האף , אבל הגודש עדיין נשאר , מה לעשות במקרה כזה ?

20/05/2013 | 20:24 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בשבועות הקרובים הסימנים ישתפרו, וניתן להשתמש במי מלח כל עוד את מרגישה הטבה איתן.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית