כמה שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/05/2013 | 22:47 | מאת: חסוי

1. כידוע באף עקום הוא נראה שונה בשני הצדדים, אם אני רוצה שיראה כמו בצד ספציפי, זה אפשרי? עולה יותר? מסובך יותר ? 2. עד כמה ההדמיה קרובה למציאות? 3. ומה טווח המחירים של הניתוח ?

20/05/2013 | 20:21 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

יש צורך להגיע לפגישת ייעוץ על מנת שאוכל לראות במה מדובר אך ברוב המקרים ניתוח אף עקום לא שונה מניתוח אף רגיל ולכן המחירים הם דומים אך לא אוכל לפרסם אותם בפורום זה, ההדמיה קרובה למציאות אך היא נועדה בעיקר לתיאום ציפיות בין המנתח למנותח. המשך יום נעים.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית