ניתוח אף שניוני

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

18/05/2013 | 08:35 | מאת: ליאת2

ד"ר מרקוס שלום רב! לפני כ4 שנים עברתי ניתוח אף שבו רציתי שינוי קל באף ובמקום זאת המנתח הקטין לי בצורה משמעותית את האף. לא הבנתי מה הוא עשה לי. ועכשיו יש לי אף קטן שאיני מרוצה ממנו. רציתי לשאול אם יש אפשרות לתקן או להגדיל את האף? או לפחות את הגשר? האם אתה מתעסק עם נתוחים כאלו ? אשמח לתשובה מפורטת.. תודה רבה, ליאת.

18/05/2013 | 21:31 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אני עושה ניתוחים לתיקון אף אך אני צריך לראות אותך לפני שאוכל לדעת בוודאות מה ניתן לשפר לא אוכל לייעץ לך בפורום זה.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית