ניתוח אף עקום בזמן שירות צבאי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

15/05/2013 | 13:19 | מאת: חייל פשוט

שלום , אני בן 18 בזמן שירות צבאי ורציתי לדעת : 1.האם אני יכול לעשות ניתוח ליישור מחיצת האף + לסדר את הנשימה בזמן הצבא ? 2. ניתוח ליישור האף+ להסדיר את הנשימה הוא ניתוח מורכב ? ומה טווח המחירים שלו ? 3.ניתן לראות איך האף יראה לפני הניתוח ? קיים דבר כזה ? 4.האם הצבא או כל גורם אחר מממן חלק מהניתוח בגלל שהניתוח הוא לא רק ליופי אלה גם בריאותי (לסדר את הנשימה) ??

15/05/2013 | 22:30 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

ניתן לבצע ניתוח אף בזמן הצבא אבל באופן פרטי וכמובן שיש לתאם עם הצבא בקשר לחופש מחלה,ניתן לבצע הדמיה לפני הניתוח.

17/05/2013 | 14:05 | מאת: חייל פשוט

תודה על התשובה המהירה . 1. כידוע באף עקום הוא נראה שונה בשני הצדדים, אם אני רוצה שיראה כמו בצד ספציפי, זה אפשרי? עולה יותר? מסובך יותר ? 2. עד כמה ההדמיה קרובה למציאות? 3. ומה טווח המחירים של הניתוח ?

17/05/2013 | 18:52 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

מצטער אך מחירים לא ניתנים בפורום זה, ההדמיה קרובה למציאות אך היא נועדה יותר על מנת לתאם ציפיות בין המנתח למטופל.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית