תפרים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/05/2013 | 09:50 | מאת: אלה

שלום דר מרקוס. אני שבועיים אחרי ניתוח אף שעברתי אצלך. עד היום היו לי תפרים חיצוניים מסביב לנחיריים, רק היום הצלחתי להוציא אותם, אבל בנחיר עצמו יש לי מין קוץ שהפריע לי כל הזמן וחשבתי שזה גם תפר חיצוני משכתי אותו קצת והרגשתי כאב עז וכאילו שמשכתי את החוט מהנחיר השני, גזרתי אותו כדי שלא יפריע לי , אבל יש לי מן פצע מוגלתי מהמקום שהיה החוט אני מתכוונת לקצה של הנחיר, האם יש סיבה לדאגה והפצע המוגלתי יעבור בעצמו או שאני צריכה להגיע לביקור? והאם אפשר למרוח על התפרים החיצוניים את המשחה kelo cote? תודה מראש.

09/05/2013 | 18:28 | מאת: א

מה לא היה ברור לא לגעת בתפרים אחרי הניתוח ולהמתין שיפלו לבד כמו כן מה לא היה ברור לא לחטט באף בחודשיים הראשונים , את שבועיים אחרי הניתוח אף כבר מתחרעת על האף את תעשי נזק , תקשיבי להנחיות

09/05/2013 | 19:23 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

מומלץ להגיע לביקורת במידה והפצע לא השתפר, את המשחה לא ניתן לשים על התפרים יש להמתין לביקורת. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית