תפרים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/05/2013 | 20:04 | מאת: מירית

שלום דר מרקוס, רציתי לשאול: יש דרך לדעת אם התפרים באף נפתחו לבד? זאת אומרת אמור לרדת דם אם כן? ודבר שני אם התפר נפתח מבלי שהלכתי לביקורת עדיין מה ההשלכות לכך? יכול להיות שהצורה של האף תשתנה?

02/05/2013 | 20:35 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אין צורך לדאוג יש להימנע מלגעת בתוך האף ולהגיע לביקורת אחרי חודשיים.

07/05/2013 | 21:56 | מאת: אלה

שלום דר מרקוס. אני שבועיים אחרי ניתוח אף שעברתי אצלך. עד היום היו לי תפרים חיצוניים מסביב לנחיריים, רק היום הצלחתי להוציא אותם, אבל בנחיר עצמו יש לי מין קוץ שהפריע לי כל הזמן וחשבתי שזה גם תפר חיצוני משכתי אותו קצת והרגשתי כאב עז וכאילו שמשכתי את החוט מהנחיר השני, גזרתי אותו כדי שלא יפריע לי , אבל יש לי מן פצע מוגלתי מהמקום שהיה החוט אני מתכוונת לקצה של הנחיר, האם יש סיבה לדאגה והפצע המוגלתי יעבור בעצמו או שאני צריכה להגיע לביקור? והאם אפשר למרוח על התפרים החיצוניים את המשחה kelo cote? תודה מראש.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית