חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/05/2013 | 18:23 | מאת: גלעד

יש לי חשש שכשהייתי בסביבות היסודי כיתה ד אולי קיבלתי באזור האף ירד לי דם והתנפכה לי השפה. היום אני כבר בן 18 ופתאום שמתי לב שהצורה של האף שלי לא סימטרית בפרופיל וצד אחד הוא נראה עקום. הייתי ממש קטן ככה שלא שמתי לזה צומת לב ובזמן האחרון שמתי לב שהאף קלי לא סימטרי וגם שחזרתי תמונות אחורה וחשבתי שיש סיכוי לא שזה מאותו מקרה. אם האף אכן נשבר האם אחרי כל כך הרבה שנים יש משהו לשנות? והאם בגלל שהאף גדל קצת שבור זה יכול להשפיע על צורת מבנה הפנים.

02/05/2013 | 17:53 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בעיקרון ניתן לתקן אף שבור במידה והדבר מפריע לך אך רק בייעוץ בקליניקה ניתן לדעת בוודאות. המשך יום נעים

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית