ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/05/2013 | 13:07 | מאת: בר

ד"ר מרקוס הראל שלום , רציתי לברר יחד איתך על ניתוח אף שיש לו עור עבה . מה הסיכוי להצלחת הניתוח מבחינה אסטתית ?

01/05/2013 | 18:20 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

רק בבדיקה פרונטלית ומישוש ניתן לאבחן אם יש לך עור עבה אך בעיקרון הכוונה לאף יותר בשרני בקצה מה שמקשה על עיצובו.

02/05/2013 | 19:35 | מאת: בר

תודה רבה ד"ר . שאלה נוספת האם תהייה אפשרות להוריד מעט מהבשר מבלי לפגוע בצורתו של האף באופן כללי במראה הקידמי ? או שלא ניתן לגעת בעור רק מעצבים את השלד ופרופיל בניתוח כזה ? אהייה בקשר לקביעת תור לפגישה בקרוב כרגע אני עוברת ניתוח אף פנימי עקב קשיי נשימה .

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית