בליטות בעצמות האף לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

30/04/2013 | 18:41 | מאת: מורן

דוקטור מרקוס שלום רב, אני חודש ושבוע לאחר ניתוח אף. האף לא ישר, יש בליטות בשתי העצמות של גשר האף שנראות בכל זוית שמסתכלים על הפנים (מלבד החזית) ויוצרות כמו גבעה קטנה. ברור לי שאחרי ניתוח יש נפיחות ובצקת באיזור שבירת העצם אך מה שמטריד אותי הוא שכשאני נוגעת באף (בעדינות כמובן) אני מרגישה עם האצבע את הבליטות והן קשות כמו עצם! האם יתכן שבכל זאת, זאת נפיחות? האם יתכן שיעלם? נגעתי באפים של חברות שעברו ניתוח ואצלהן כשממששים מרגישים קו אחיד וישר... אודה מאוד לתגובתך דוקטור...

01/05/2013 | 18:04 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

יש להמתין עד לריפוי מלא של האף הדבר לוקח כמה חודשים כאשר התוצאה הסופית היא אחרי שנה לפחות. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית