סימני התפרים שאחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

05/12/2007 | 22:56 | מאת: ליז

עשיתי ניתוח אף רפואי ופלסטי לפני כשנה וחצי הכל יושב במקומו ובסדר אבל נותרו לי בצידי האף הסימן של התפרים כמו צלקת ...זה יעבור ? אם כן כמה זה זה יקח?

07/12/2007 | 12:27 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

הצלקות שבצידי האף הן תוצאה של הקטנת הנחיריים. כל צלקת מגיעה לסוף החלמתה בין שנה לשנתיים אחרי הניתוח. עד אז יש מקום לשקול טיפול על ידי הזרקות סטרוידיים מקומיות. לאחר פרק זמן זה בודקים אם ניתן לשפרן על ידי תיקון ניתוחי. הצלקות לא נעלמות מעולם אך אם הן ממוקמות נכון, כלומר במעבר בין הנחיר לשפה העליונה בקושי יראו.

08/12/2007 | 22:50 | מאת: ליז

ע"י הזרקות סטרוידיים? אבל מה הם עושים ?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית