ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

16/03/2013 | 20:32 | מאת: אלחנן

1.לאחר ניתוח אף העיניים נראות מוזרות כאילו הם מרוחקות ושקועות האם הם יחזרו למצב קדמותם? 2.כמה זמן לאחר ניתוח אף יש צורך בלהימנע מהשמש? 3.כמה זמן לאחר ניתוח אף רואים שיפור משמעותי במצבו האסתטי של האף כלומר נפיחות וכו'. 4.מותר לגעת באף אחרי ניתוח שבוע בערך אחרי ?

17/03/2013 | 16:14 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

יש להמתין עד שהנפיחות תפחת עדיין מוקדם מידי הנפיחות פוחתת משמעותית תוך שלושה חודשים ויש להמנע מהשמש לפחות חודש.ניתן לגעת בעדינות באף אחרי שבוע ולנקות מסביב במידת הצורך. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית