שאלה קצת מוזרה..

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

13/03/2013 | 20:16 | מאת: ז

שלום, יש לי בעיה.. אני יום אחרי הניתוח כמובן כל הדם עדייין בפעילות ויש לי גזה מתחת לאף ההרגשה בכלל לא נוחה אבל הבעיה שלי היא אני כל הזמן נושף דרך האף את כל הדם לתוך הגזה כדי שיצא אבל יותר אחורה באף באיזור שכבר מתחבר לגרון יש לי המון נזלת שאי אפשר להוציא בנייר טואלט וחייב לבלוע .. עכשיו הבעיה הזאת לא קרתה לי רק אחרי הניתוח.. כבר המון זמן יש לי אותה שיש לי המון נזלת באיזור שכבר מתחבר לגרון ואני חייב לבלוע, אני מנסה להפסיק אבל הנזלת מציקה שם אז אני בולע ואני פוחד שזה יכול לגרום לי בסוף למחלה כלשהיא כי אני עושה את זה כבר זמן . מה זה יכול להיות ואיך להפסיק עם זה

13/03/2013 | 20:28 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

ישנן הפרשות אחרי ניתוח אך אסור לנשוף החוצה, יש לחכות עד שההפרשות יצאו לבד על גזה במידת הצורך, אסור לקנח את האף, אפשר לבלוע כרגיל בשבועות הבאים הנשימה אמורה להשתפר. החלמה מהירה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית