לאחר ניתוח אף...

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

10/04/2008 | 13:04 | מאת: עידן

שלום ד"ר, רציתי לשאול לגבי שני דברים, האחד הוא שאני אחרי ניתוח אף (בערך שבועיים) והחלק מהנפיחות ירדה, אולם גב האף (שקרוב למצח ולעיניים) נראה די מנופח, נפיחות זו אמורה לרדת בהדרגה? או שזוהי צורתו הסופית? והשאלה השנייה היא מדוע רואים תוצאות סופיות בתקופה כשנה לאחר הניתוח? ההחלמה עד כדי כך איטית?

12/04/2008 | 07:03 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום עידן: הנפיחות בגב האף תילך ותרד בתקופה הקרובה. אורך ההחלמה של ניתוח אף נגזר מקצב ספיגת הנפיחות ו/או הבצקת שמתפתחת מייד לאחר סיומו. התהליך הזה הוא עיטי למרות שרובו מתרחש כבר בחודשים הראשונים לניתוח. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית