שאלה על תיקון אף..

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

05/04/2008 | 16:18 | מאת: איציק

שלום .. לפני כחודש ימים ביצעתי את הניתוח השני באף אצל אותו רופא שביצע לי את הקודם. התוצאה לא מרשימה הרופא כרגיל אומר לי שזאת נפיחות חולפת אך כמו בניתוח הקודם שהוא אמר לי שזאת נפיחות חולפת והיא ממש לא חלפה.. עכשיו החלתתי לקחת את הרגלים לפשוט ללכת לבצע שוב ניתוח אצלך א ךלפני פגישת היעוץ אני רוצה לדעת אם בכלל קיימת אפשרות לבצע שוב ניתוח אף ואם כן אז מתי.. אשמח אם תענה על שאלתי.. איציק..! :)

06/04/2008 | 10:19 | מאת:

שלום איציק: כעת אין מה לעשות. חייבים לחקות שנה ורק אז לעשות הערכה ולשקול אם ניתוח שלישי בא בכלל בחשבון. בברכה