המלצה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

04/12/2007 | 23:33 | מאת: aido

שלום לפני 4 שנים עשיתי ניתוח פלסטי לאף,עכשיו מראה האף מהצד נראה בסדר גמור הוא שקוע ודי נחמד. הבעייה היא מקדימה האף מנופח ורחב וכולם אומרים לי שהיה לך אף ארוך כרגע יש לך אף רחב,נראה לי שפגעו בעצם רק מקדימה ולא מהצדדים ולא תפרו מבחוץ רק תפרו את מקום הפצע(זו דעתי ואין לי שום מידע בתחום). השאלה היא האם ניתן לבצע עוד ניתוח? האם זה פחות רגיש מהניתוח הקודם? אני מאוד רציני ואשמח לקבל תגובות לעניין תודה

07/12/2007 | 12:18 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

בכדי לדעת האם יש מקום לניתוח חוזר הכרחי להיבדק אצל רופא מומחה בתחום ניתוחי האף. על פניו בעייתך ממוקמת בקצה האף, איזור בנוי מסחוסים ולא מעצמות. עליך לדעת שניתוח שני הוא לרוב מורכב וקשה מהראשון. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית