ניתוח מחיצה + קונכיות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

01/04/2008 | 00:11 | מאת: ויטלי

שלום דוקטור, עברתי אתמול (30.3.08) ניתוח ליישור מחיצה + קונכיות. כמה שאלות: א. מהו זמן ההחלמה וחזרה לשגרה מלאה מניתוח מסוג זה ? ב. באיזה מי מלח אתה ממליץ להשתמש לניקויי האף ? איפה ניתן לקנות ומה המינון ? ג. כעבור כמה זמן אוכל להרכיב משקפיים ? המון תודה מראש !

03/04/2008 | 20:34 | מאת:

שלום ויטאלי: ההחלמה היא מהירה יחסית לניתוח אף פלסטי, מדובר בשבועיים שלושה. מי מלח ניתן לקנות ברשתות הפארם או כל בית מרקחת וזה בא כבר במינון המוכן. אם לא עברת ניתוח פלסטי אתה יכול עכשיו להרקיב משקפיים. בברכה