שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

02/12/2007 | 22:14 | מאת: מתעניינת

רציתי לדעת מהו זמן החלמה לאחר הניתוח? כמה זמן עלי לשהות עם הגבס? ולאחר כמה זמן כבר אפשר לצאת מהבית מבלי שזה יראה כל כך נורא...? כמו כן רציתי גם לשאול אם מישהו יודע לגבי כללית אסטיטקה? המלצות...?

04/12/2007 | 10:11 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

לאחר ניתוח אף שוהים כשבוע עם הגבס. במהלך שבוע זה אין מניעה מלצאת מהבית אך מפאת המראה החיצוני רוב המנותחים יעדיפו לעביר את הזמן הזה בבית. מייד לאחר הורדת הגבס ניתן לחזור לשגרה היומיומית. רוב ההחלמה נשלמת כעבור חודש או חודש וחצי, אך הסוף המוחלת הוא כשנה אחרי הניתוח. לא ממליצים על רופאים או מרפאות בפורום זה. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית