מחפש מנתח פלסטי לאף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

27/02/2008 | 14:23 | מאת: אלון

שלום! אני מעוניין לבצע ניתוח אף, ובחיפוש בגוגל אני מקבל המון תוצאות לגבי מנתחים אפשריים. אין לי מושג במי לבחור, ולצערי הרב אני לא מכיר מישהו שעשה ניתוח אף לאחרונה ואני יכול להתרשם מהתוצאה ולקחת את הפרטים של המנתח שלו. מה עושים? מישהו יכול להמליץ על רופא שעשה לו עבודה טובה שנראית טבעית ויפה ולא דרשה תיקונים לאחר מכן?

27/02/2008 | 14:25 | מאת: אלון

שכחתי לרשום שזה פלסטי :) בקיצור אני ממש צריך המלצה.. היה טוב אם הייתי יכול לראות אנשים שעשו, אבל לא נראה לי שאנשים ירצו לטרוח ולשלוח לי תמונות "אחרי" שלהם

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית