ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

23/11/2007 | 02:21 | מאת: נפיחות אחרי ניתוח אף

עברתי ניתוח אף ביום ראשון האחרון. לצערי הרב התפתחה אצלי אלרגייה מהפלסטר על האף ונאלצתי להסיר את הגבס היום בבוקר, רק ארבעה ימים עם הגבס. האף שלי נראה זוועה, לסיכומו של ענין הייתי מעדיפה למות! עד כמה הנפיחות אחרי חמישה ימים משמעותית, ואיני רואה את התוצאה האמיתית? האף שלי כרגע רחב מאוד ונפוח והעור אדום כתוצאה מהאלרגיה. מתי פלוס מינוס תרד הנפיחות? שאלה נוספת- החלק שבין העיניים אצלי, משם התחיל האף, היה מאוד מאוד צר, כרגע הוא נראה פחוס ורחב מאוד, אני נראת כמו "איש הפיל" האם יכול להיות שהחלק הזה הורחב? או שיחזור לעצמו? תודה רבה, אני נואשת.

24/11/2007 | 08:21 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

ההמלצה הכי חשובה שאוכל לתת לך ברגע קריטי זה היא להתעלם לחלוטין ממרא אפך. לא להסתכל במראה בכלל. את רחוקה מאוד מלראות את התוצאה האמיתית. כעת כל מה שאת רואה הוא עיוות נוראי אך זמני. בעוד מספר ימים הנפיחות תתחיל לרדת באופן משמעותי ביותר ולקראת החודש לניתוח קרוב ל90% ממנה תיסוגנה. לא נירא לי שהחלק שבין העיניים הורחב, הוא נירא כך כי הוא גם נפוח. אל תתייאשי, בקרוב תתחילי ליהנות מאפך החדש. בברכה

06/12/2007 | 10:17 | מאת: מונא

אני מעוניינת בניתוח אף אך יש לי חשש שהניתוח יפגע בצורה של השפתיים . ברצוני לשאול אותך לגבי זה האם יש סיכוי שאכן יהיו סימנים ושינויים לא רצויים בפנים? כמה זמן ייקח עד שהכאבים והסימנים נעלמים ? האם יש סיכונים וסיבוכים במהלך הניתוח?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית