ניתוח אף רפואי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/02/2008 | 16:08 | מאת: צ'פוש

בעלי צריך לעבור את הניתוח בעוד יומיים מאז שאני מכירה אותו הוא סובל מאף סתום קבוע, היום הסבירו לו בדיוק מה הולך להיות במהלך הניתוח ולאחריו, החשש שלי כבד מאוד מכל הפעולה וההחלמה הארוכה הצפויה ממנו, רציתי לדעת מה אחוז ההצלחה של ניתוחי אף רפואיים ? במקרה שלו הוא צריך לטפל במחית האף וכריתת הכונכיות.אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה.

21/02/2008 | 19:39 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום צ'פוש: אחוזי ההצלחה של ניתוחי מחיצה וקונכיות הם גבוהים. אבל בסופו של דבר הכול תלוי דרגת החומרה של הבעיה אצל בעלך ובניסיון הרופא. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית