ניתוח אף ויישור שיניים

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/11/2007 | 02:42 | מאת: שרונה

ד"ר שלום! האם ניתן לבצע ניתוח אף במידה ויש לי כרגע גשר פנימי עליון ליישור השיניים? השיניים אמורות להכנס מעט פנימה..האם זוהי סיבה לדחות את הניתוח או שמא זה לא כ"כ משמעותי? אציין שמדובר בניתוח לתיקון + מחיצה וכי די דחוף לי לבצע את הניתוח כמה שיותר מהר..תודה

24/11/2007 | 07:33 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שרונה שלום: אין מניעה מלעבור ניתוח אף במהלך טיפול אורטודונטי בשיניים (גשר). בכל זאת מומלץ ליידעה את רופא השיניים לפני הניתוח. בברכה

16/12/2007 | 21:49 | מאת: נורית

שלום רב! השאלה שלי היא , עשיתי ניתוח אף לפני שנה , ואני רוצה עכשיו לעשות יישור שיניים האם זה מפריע . או שצריך להמתין עוד תקופה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית