ניתוח אף והצלחתו...

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

19/11/2007 | 15:43 | מאת: גלי

ד"ר מרקוס שלום רב! הגיוני הוא שמייד לאחר ניתוח לא ניתן לראות תוצאה סופית (בגלל נפיחות המקום וכו'..) שאלתי היא האם ניתן מייד לאחר הניתוח להבחין באחוזי ההצלחה? סימטריה וכו'??? האם יכול לקרות מצב שישנם פגמים שיתגלו לאחר ירידת הנפיחות??? תודה

21/11/2007 | 15:18 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

גלי שלום: לאחר הורדת הגבס האף נפוח מאוד ולכן בשלב זה לא מומלץ להסיק מסקנות ביחס לתוצאה הסופית. בשלב כל כך מוקדם ניתן אומנם להתרשם מסימטרית האף אך גם אם האף לא סימטרי זה עוד לא אומר הרבה בקשר לתוצאה הסופית, מאחר וכפי שאת אומרת הנפיחות מטשטשת את המבנה האמיתי של האף. זו גם הסיבה שיכולים בהמשך להופיע פגמים שלא היו בהתחלה. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית