מספר שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

03/02/2008 | 14:56 | מאת: עמית

ברשותך יש לי מספר שאלות: אני לאחר שבוע יום מהניתוח ומלאת שאלות: 1. היתכן שהאף ממש יראה מעוות באזור הנחריים? 2. מתי יפסקו הסחרחורות? 3. בליטה של המחיצה מהנחיר. יסתדר לאחר ירידת הנפיחות? 4. מתי ירדו הנפיחויות? 5. איך אוכל להסיר את קרישי הדם שממלאים את אפי? 6. האם מריחת קרמים מועילה בירידת הנפיחות? תודה רבה

03/02/2008 | 21:52 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום עמית: שבוע אחרי הניתוח האף יכול להיראות מעוות אך זה רק זמני. לא ברור לי למה יש לך סחרחורות, אליך לפנות לרופא שלך. סביר להניח שאם המחיצה טופלה כראוי, לאחר ירידת הנפיחות לא תיראה מבחוץ. בקשר לנפיחות ראה שאלות קודמות. לא כדאי שתתעסק בקרישי הדם אלה שתיתן למנתח שלך להסיר אותם פאן יגרם דמם או יוסר תפר. אין תועלת לקרמים בהורדת הנפיחות. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית