אף נפוח מאוד!!!

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

31/01/2008 | 21:33 | מאת: מילי

שלום לך ד"ר הראל היקר! אני חייבת שתעזור לי.אני שבוע אחריי הניתוח והכל בסדר הייתי אצל הופא הוציא לי את כל מה שהיה צריך תפרים וכו'... האף מאוד נפוח!!! מצד 1 זה רמז מאוד עבה לתוצאה הסופית כך שמעתי. אבל מצד 2, הוא מאוד גדול ונפוח מכל הצדדים! שאלתי היא: ככה זה יישאר?ועם לא מתי תתחיל לרדת הנפיחות??? ומתי היא תסתיים???

01/02/2008 | 02:16 | מאת: טל

אני עשיתי ניתוח לפני שבועיים ואני יכולה להגיד לך שהנפיחות יורדת!! אין לך מה לדאוג! זה אומנם לוקח קצת זמן..אבל בסופו של דבר את תהיי יפיפה עם אף מדהים! את תיראי :] ואני אפילו עדיין מחכה שתרד לי הנפיחות ומרוצה מהתוצאה למרות הנפיחות!

01/02/2008 | 15:03 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום מילי: הנפיחות כעת לא מרמזת על כלום חוץ מעל העובדה שלא מזמן עברת ניתוח. היא תרד באופן דרמטי בשבועות הקרובים ופחות לאחר חודשיים מהניתוח. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית