הרדמה בניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

31/01/2008 | 19:03 | מאת: אני...

שלום רב, הייתי אצלך בייעוץ והבנתי שהניתוח שאתה מבצע הוא בהרדמה מלאה לאחרונה קצת הלחיצו אותי בעניין של הרדמה מלאה... האם אתה מבצע ניתוחים גם בהרדמה חלקית?? מקובל לבקש להפגש פעם נוספת כי יש כמה דברים שאני רוצה לשאול שוב שהתעוררו לאחר פגישתנו אשמח לתשובתך תודה.

01/02/2008 | 14:58 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

ניתן להיפגש איתי כמה שצריך לפני הניתוח. אני מבצע ניתוחי אף רק בהרדמה כללית. הסיבה העיקרית היא שבהרדמה חלקית לא ניתן להבטיח ב100% שלא תרגישי כאבים מה שיגרום לך לאי שקט ולהזזת הראש וכל זה בסופו של דבר יביא לתוצאות לא טובות של הניתוח. היום ניתן להגיד בפרוש שהרדמות מקומיות הן לא בטוחות יותר מהרדמות כלליות. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית