כמה שאלות:

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

31/01/2008 | 13:50 | מאת: שלומית

למה בעצם אסור להיחשף עם האף לשמש במשך חודש...? ולמה אסור לקנח את האף ולעשות פעילות פיזית מאומצת?.. ומתי אפשר ללכת לקוסמטיקאית להוציא שחורים מהאף אחרי הניתוח?..בידיעה שהיא מפעילה לחץ על האף.. תודה רבה מראש על המענה :] שלומית

31/01/2008 | 17:48 | מאת: דני

השמש גורמת לדימומים

01/02/2008 | 14:53 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום שלומית: חשיפה לשמש בשבועות שלאחר הניתוח לא רצויה מאחר וגורמת לחימום של הרקמות , מה שמוביל להתגברות הבצקת (ולא לנסיגתה כפי שמצפים ממנה) ולעיתים לדימומים. קינוח האף ופעילות פיזית יכולים לגרום לדימומים מצד אחד, או לתזוזה של העצמות מצד שני. לקוסמטיקאית ניתן לגשת אחרי חודש אך לבקש לא להפעיל לחץ מוגזם. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית