ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

29/01/2008 | 20:04 | מאת: אבי

שלום .. אני מעוניין לעשות ניתוח אף אחרי ששברתי אותו לפני כ-4 שנים. ורציתי לקבל ייעוץ והכוונה לאן לפנות כדי לקבל את הטיפול הכי טוב ומעוניין לקבל המלצות בנדון. כמו כן אני מעוניין לדעת אם ניתוח אחרי שבירת אף הינו דבר מסובך.

01/02/2008 | 14:37 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום אבי: ניתוח אף אחרי שבר הוא דבר שיגרתי בפרקטיקה היומיומית של כל מנתח אף. לצורך ייעוץ עליך לפנות למנתח מומחה לכירורגיה פלסטית או א.א.ג. באתר האיגוד הפלסטיקאים תוכל למצוא רשימה של כל חבריו www.plastikaim.co.il . בהצלחה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית