אחרי ניתוח..

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

21/01/2008 | 16:53 | מאת: ירון

שלום ד"ר, תודה על תשובתך הקודמת. ברשותך עוד 2 שאלות... 1.איך אתה ממליץ לנקות את הנזלת היבשה שקיימת באף ומתחילה להפריע לנשימה ( מי מלח, מי חמצן ?) 2.קיבלתי אתמול חבלה קלה בקצה האף (בסחוס), האף לא התנפח ולא ירד דם אך ברגע החבלה זה כאב לא מעט. האם יכול להערתך להגרם מכך נזק לצורת האף ? נ.ב: אני היום כ-17 יום לאחר ניתוח אף + מחיצות . תודה רבה ירון

22/01/2008 | 14:24 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום ירון: אני ממליץ לטפל ביובש Wet mini spray (קונים בסופר פארם) עד 6-7 פעמים ביום. אם לא חלה נפיחות אז אין לך כנירא מה לדאוג. בברכה

27/01/2008 | 11:53 | מאת: ליאם

דוקטור מרקוס היקר! אני יומיים לאחר ניתוח ללא טמפונים באף,מחליף את הגאזה פעם בכמה שעות מתי הדימום ייפסק? אני לאחר ניתוח פלסטי בלבד ללא מחיצות וקונכיות וכל השאר. מתי הדימום ייפסק? ומתי יתחילו להירגע השטפי דם? אשמח לתשובה בהקדם! תודהה!

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית