לד"ר מרקוס הראל

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

20/01/2008 | 10:29 | מאת: ירון

עברתי ניתוח לפני 3 ימים....ורציתי לדעת מה אני עושה עם הדם הקרוש שיש בפתח האף..זה מאוד כואב כאשר זה מתקשה ואני יודע שאסור לנקות לבד.. והאם הטמפונים כבר נמסו? אם לא אז אחרי כמה זמן הם כבר יימסו?

20/01/2008 | 15:39 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום ירון: לא כדאי שתיגע בקרישי הדם בנחיריים. במידה ומציק לך מאוד תפנה לרופא שינקה את זה. הטמפונים מסוג נזופור (נמסים) נמסים כעבור 3-4 ימים. בברכה

10/07/2008 | 19:25 | מאת: דני

לד"ר מרקוס אני עברתי ניתוח לפני שבועיים גם פלסטי וגם מחיצה השאלה שלי היא למה לי לא שמו טמפונים ולמה הרופא אומר שהתפרים שיש לי באף יורדים לבד . ועוד שאלה לאף יש סטיה בדיוק כמו שהיתה לפני הניתוח מה זה אומר שהניתוח לא צלח

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית