ניתוח אף משולב- אסטטי ורפואי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

15/01/2008 | 05:02 | מאת: גל גדות

שלום רב כיצד אפשר למצא מומחה שישלב בין צורך רפואי לפי החלטת א.א. ג. (לבני בן ה19) וצורך אסטטי? אל מי כדאי לשפנות?

17/01/2008 | 21:15 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום גל: ניתן לפנות לכל רופא מומחה לכירורגיה פלסטית או א.א.ג. בעל ניסיון וותק בנושא. ניתן לשאול בטלפון בעת קביעת התור, האם הרופא אכן מנוסה בניתוחים משולבים. באתר האיגוד הפלסטיקאים תוכלי למצוא את הרשימה המלאה של המומחים בארץ(www.plastikaim.co.il) בברכה

29/01/2008 | 23:26 | מאת: שרונה

גל שלום בתי בת ה18 עברה לאחרונה ניתוח רפואי ואסתטי אצל ד"ר שם טוב. הוא עובד עם המושלם וגם עם חברות ביטוח אחרות. היא קיבלה המלצה מחברה לכיתה ולכן הייתי קצת מפוקפקת, אך לאחר הייעוץ הבנתי שהגענו למנתח המושלם. אין מנתח אחר שהייתי מפקידה בידיו את עיצוב האף של בתי ובעיקר את בריאותה. עכשיו היא נראית ונושמת כמו בנאדם חדש. אני ממליצה בחום, תכנסי לאתר אינטרנט שלו ותתרשמי בעצמך.

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית