דימום מהאף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/01/2008 | 13:58 | מאת: אלי

שלום, אני בן 23. לפני כשנה עברתי ניתוח אף. לפני כחודשיים התחלתי להרגיש כאבים באף, בייחוד בעת קינוחו. ניגשתי לרופא שניתח אותי כדי לבדוק את העניין, והוא אמר שהכל תקין. כיום פסקו הכאבים, אך כל פעם שאני מקנח את האף, ביחד עם ההפרשות הרגילות יוצא גם דם קרוש. תופעה זו נמשכת כחודש-חודשיים, ומטרידה אותי מאוד. מה דעתך בנושא? תודה מראש.

17/01/2008 | 20:35 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

אלי שלום: לא ניתן לתת לך תשובה עניינית ללא בדיקה של האף. לדימום מהאף סיבות רבות, וניתוח קודם הוא אחד מהן. דימום מהאף במהלך השנה הראשונה לניתוח היא תופעה ידועה ואין להתרגש יתר על המידה. הוא אמור לחלוף במהלך השנה. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית