זמן החלמה מניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/01/2008 | 11:59 | מאת: איילת

שלום רב, אני מעוניינת לעבור ניתוח אף בחודש הקרוב. בעוד כחודש וחצי יש לי אירוע משפחתי חשוב. האם עד אז סביר להניח שאהיה כבר לאחר החלמה? אשמח לתשובה. תודה, איילת

16/01/2008 | 19:22 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום איילת: את צריכה לדעת שחודש זה זמן ההחלמה המינימאלי הדרוש בכדי האף יראה יחסית "נורמאלי". לכן תעשי את החישוב שלך על פי לוח הזמנים הזה. בברכה

20/01/2011 | 20:23 | מאת: שירן ש.

אני מעוניינת לעבור ניתוח אף אין לי אף עם עצם רק נפוח מקדימה רציתי לדעת כמה זמן יישאר לי שטפי דם ונפיחות?

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית