שלום דר מרקוס

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

06/01/2008 | 10:21 | מאת: יפית

אני בת 29 עברתי פעמיים ניתוח אף..מכיוון שבפעם הראשונה הוא עדיין נשאר נשרי.. והרופא ניתח אותי פעם שנייה ולא דרש כסף..הוא הודה שזה לא מושלם וגם עכשיו אחרי תקופה האף עדיין נשרי הוא לא סולד כמו בהתחלה אני די פוחדת ללכת שוב לרופא הזה אני לא יודעת אם כדאי בכלל אני כבר מותשת זה היה חלום חיי אף מושלם וזה כנראה לא התגשם מה אתה ממליץ לי ? האם כדאי לי שוב לעבור ניתוח? הוא לא גרוע האף שלי הוא יותר טוב ממה שהיה אבל זה לא ענה לי על הציפיות שלי

07/01/2008 | 16:27 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום יפית: כל מה שאני יכול להמליץ לך הוא שתפני למנתח מומחה בעל ניסיון בניתוחי אף משניים. רק איתו תוכלי להעריך מה סיכויי ההצלחה של ניתוח שלישי. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית