help somebody!!!

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

14/11/2007 | 15:17 | מאת: שני

שלום לך, אני מעוניינת לעבור ניתוח אף ואני מוצאת את עצמי מבולבלת ונואשת בבחירת הרופא, חשוב לי מאוד שיהיה לו ניסיון רב והתמחות רפואית של א.א.ג קראתי באינטרנט כתבת מומחים שממליצה לא לתת לשני רופאים לחטט באף, הכוונה לרופא פלסטי והשני לרופא א.א.ג ואני יודעת שלפעמים גם רופא א.א.ג יכול להביא לתוצאות לא מוצלחות לכן חשוב לי שיהיה לו ניסיון רב + ההתמחות ברפואה הקשורה לא.א.ג אני לא יכולה לחשוב או לשמוע לממליצים אחרים שממליצים פחות או יותר לרופא האיקס ולרופא הווי כי תמיד יהיו אלו שימליצו על רופא 1 ואילו אחרים שיזהירו מפניו, ויש לי התלבטות קשה בין גבי אלשוילי שבא מתחום הא.א.ג, לבין חיים אשכנזי שגם מבצע ניתוח משולב באף. מה עושים????

14/11/2007 | 18:09 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שני הרופאים הם בעלי מוניטין וניסיון רב בתחום ניתוחי האף, אך כפי שאמרנו כבר, כמדיניות לא נמליץ על רופאים בפורום זה. כאשר מדובר בניתוח משולב (קוסמטי ורפואי) פחות חשוב האם הרופא פלסטיקאי או רופא א.א.ג. חשוב יותר מה הניסיון שלו בתחום בכלל ובניתוח המשולב בפרט. כמה ניתוחים כאלה הוא עושה בחודש. בדרך כלל רופאים העוסקים באופן אינטנסיבי בניתוחי אף שולטים בשני התחומים ולכן ההחלטה צריכה להתקבל על פי פרמטרים כגון תוצאות שראית בעצמך מאותו רופא או המלצות אישיות של אנשים שעברו אצלו את הניתוח וכמובן נושא הניסיון שלו בתחום. בהצלחה

08/06/2011 | 17:33 | מאת: הילה

אני יודעת שעבר המון זמן מאז ההודעה שרשמת, מקווה שתקבלי עדכון למייל על התגובה שלי ותראי אותה.. אני נמצאת בערך במצב שאת היית בו- מתלבטת בין שם טוב לאלשוילי. ורוצה גם ללכת לייעוץ אצל ד"ר אשכנזי. אשמח אם תעדכני אותי אצל מי נותחת בסוף ואם יצאת מרוצה. ולכל מי שיש לו ניסיון חיובי או שלילי עם הרופאים שציינתי- אשמח לקבל את המידע למייל שלי [email protected]

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית