דר מרקוס שלום

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

04/01/2008 | 03:34 | מאת: אמיר

זה שוב אני אמיר רציתי לשאול האם יתכן שהסחוס נספג באזור המסוים הזה עקב איזה שהוא מכה שקיבל האזור בעבר ? האם כעת שהאף נראה הרבה יותר טוב והמבנה שלו נראה כמו אף, האם שווה לדבר עם אותה סמכות בינלאומית שתשלים לי את החסר באזור בדמות ניתוח חוזר? יש לציין שנשארה לי אוזן אחת שלמה:) אחרי הניתוח אני יודע שזה לא משהו שאתה יכול להמליץ אבל חשוב לי להבין מה הסיבה שהסחוס יכול לא להיקלט ואם הוא לא נקלט עכשיו אם בניתוח חוזר הסיכוויים גבוהים יותר אחרי שמבנה האף הוא יציב . כי בהחלט אני שלם עם זה שהזרקות זה לא בשבילי! אני רוצה משהו קבוע גם אם אינו מושלם העיקר שלא יהיה לי ממש חריץ לאורך כל האף

07/01/2008 | 12:25 | מאת: ד"ר מרקוס הראל

שלום אמיר: בלי שראיתי אותך אני ממליץ לך לוותר על ניתוחים נוספים. מה עוד שאתה אומר שסוף סוף האף ניראה טוב. כל ניתוח חוזר הוא יותר קשה ומסוכן מזה שקדם לו. לא ידוע למה סחוס לעיתים נקלט ולעיתים לאו, וזה לא קשור למכה. בברכה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית