האם יש הבדלים בין התרסיסים לאף?

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

27/01/2021 | 18:25 | מאת: יוסי

שלום סובל כבר זמן מנטייה לאף סתום, כנראה שילוב של מחיצה עקומה וקונכיות מוגדלות. בשכיבה המצב מחמיר ומקשה מאוד על הנשימה מהאף בשכיבה, ולכן יוצר בעיות קשות בשינה. עיקר הבעיה זה הקונכיות המוגדלות שגודלות יותר בשכיבה, כי עובדה שאם אוטריויין האף די פתוח מה שאומר שהחסימה העיקרית היא בגלל הקונכיות. מחוסר ברירה אני משתמש באוטרייוין, רק בלילה, ורק בנחיר אחד, אני עושה את המינימום כי אחרת אני לא יכול להירדם. כ"כ במקביל אני משתמש בספריי אבאמיס (שגם מייבש לי את האף ויש לפעמים דימומים). אני לא חש שהאבמיס עוזר במיוחד, הוא בוודאי לא עוזר לי להסתדר בלי האוטריווין. 1. האם הספריי סטרואידים אמור להקטין את הנפיחות בקונכיות? 2. האם יש הבדלים בין התרסיסים? אבמיס, אלגרו, נזוקורט, סטרונז? אני יודע שהאבמיס הכי יקר, האם הוא הכי טוב או שיכול להיות שמשהו אחר יעזור יותר? 3. איזה עצות יש לטווח המיידי? (ניתוח זה לא פתרון לטווח המיידי), ביום אני נמנע משינה כי אני לא רוצה להשתמש באוטריווין, בלילה אני לא יכול בלי, מה אפשר לעשות? (אני ישן על 2 כריות וזה לא עוזר) תודה

לצערי אין פתרון לבעילת אלה רק ניתוח. אוומיס וסטרונאז זה אותו חומר השאר לא מספיק טובים

28/01/2021 | 23:47 | מאת: יוסי

שלום ניתוח פותר את הבעיה? קראתי על כך שיש נטיה לקונכיות לגדול בחזרה תודה

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית