ניתוח אף לאחר פיסול אף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

22/11/2020 | 10:57 | מאת: שיר

לפני 3 חודשים עברתי פיסול אף בחומצה הילארונית, תוצאה מחרידה. מאז עברתי 2 טיפולים של המסה עם כמות גדולה של הילרונדיאז אך האף עדיין גדול עבה שמן ולא חוזר להיות כפי שהיה קודם. ואף קשה לי לנשום כשורה בגלל החומצה שתקועה באף. אני רוצה לדעת : 1) כמה זמן אני צריכה לחכות עד שהחומר יספג במידה מספקת בכדי לעבור ניתוח אף אמיתי פלסטי? בייחוד אם כבר עברתי 2 המסות ואין ממש שינוי. 2) האם החומצה ניתנת להסרה בניתוח? 3) האם אני חייבת לעשות רק בגישה הפתוחה על מנת לאפשר למנתח להוריד רקמה ואת החומצה אם ניתן לראותה? תודה רבה

לוקח לחומצה להספג מספר חודשים זה לא מפריע אני בדרך! כלל לניתוח אין צורך לעשות ניתוח פתוח בגלל ההזרקה את יכולה לבוא לפגישת התיעצות אצלי ללא תשלום לקביעת תור להתקשר ל 0505209313

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית