השלכות ניתוח לסת על האף

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

24/09/2020 | 23:28 | מאת: חן

עשיתי ניתוח להביא את הלסת העליונה קדימה לפני 3 שנים וכתוצאה מכך התרחב לי האף וזה מאוד מפריעה לי בכללי בגלל האסתטיקה אבל גם בגלל שבחורף אני סובלת מעוד מכך שהנחיריים התרחבו לי אז האף בפנים מאוד מתקרר וזה גורם לתחושת חוסר נוחות וקור רבה. אני יודעת שיש תפר שאפשר לעשות בבסיס האף שעוזר להצר טיפה את הנחיריים בלי ניתוח אף. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לפנות לכל רופא כדי שיעשה לי את זה? כי הרופא שעשה לי את הניתוח לסת כבר לא עובד אז הוא לא יכול לעזור לי...

קשה לענות מבלי לראות אותך בעיקרון אפשר להצר נחיריים אם את רוצה יעוץ יותר נכון את צריכה לבוא לבדיקה. לתאום פגישה אנא התקשרי ל 0505209313

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית