שאלה על ניתוח אף שבוצע לפני 22 שנה

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

25/02/2020 | 21:03 | מאת: יעל

שלום ד"ר, עברתי ניתוח אף לפני 20~ שנה. הקטע, שבאזור הנחירים והסחוס יש "נפיחות". כלומר שנוגעים זה קשה אני יודעת שזו מעין,בצקת ? כי לפעמים האזור הזה נהיה כל כך דק כשנוגעים. אבל רוב הזמן זה קשה. למשל אם אעשה קומפרס מים חמים מתנצלת שלא מצליחה להסביר את עצמי. ידוע לך על תופעה כזו? ממה זה נגרם אכן יש שם הצטברות נוזלים? זה קצת מבאס. יש מה לעשות? בזמן הניתוח הוא הזיז לי את הניחריים.

לא כל כך ברורה לי הבעיה אחרי 20 שנה לא צריכה להיות כל נפיחות ולא בעיה לתשובה יותר ברורה אני צריכה לראות אותך

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית