ניתוח אף לגבר וחזרה לשגרה אחרי הניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

12/12/2019 | 01:06 | מאת: Cohen

אהלן, אני בן 22 ומעוניין לעשות ניתוח אף, אני עובד באבטחה ומתאמן קבוע במכון, אחרי כמה זמן מהניתוח אפשרי לחזור להתאמן וגם לחזור לעבודה?

אני מבקשת לא להתאמן 10 ימים

25/02/2020 | 21:12 | מאת: אביבית

זה תלוי בקצב ההחלמה שלך. אחרי ניתוח כל הפנים בצקת, שטפי דם בעיניים. בתוך העין וגם מבחוץ. מסביב לעינים. יש כאלו שמיד אחרי שבועיים אין סימנים... לי לקח המון זמן אבל אני מודה שהייתי יוצאת דופן בכיתתי. היה לי שטפי דם בתוך העין המון חודשים ולי זה כן הפריע שיש נקודה אדומה על הלבן של העין. ומבחוץ היה גם סימנים של שטפי דם אדומים באזור העפעפים. התחתונות בקטנה אבל זה הפריע לי מאוד. שוב לכל מי שהכרתי לא היה. מעבר לזה הפנים אכן היו תקינות. כולם חשבו שקיבלתי מכה בראש. לא קישרו לניתוח. אני לא יודעת במה אתה עובד ועד כמה איכפת לך מה חושבים.. אבל זה לא בהכרח 10 ימים. בהצלחה

אצלי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית אחרי שבועיים

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית