תיקון מחיצה במהלך ניתוח פלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

08/12/2019 | 08:31 | מאת: אפרת

שלום. ברצוני לעבור ניתוח פלסטי לשיפור מראה האף. בייעוץ הסתבר שיש לי מחיצה עקומה שלא ידעתי עליה (אין כרגע קשיי נשימה/ אלרגיות ). בייעוץ אצל הפלסטיקאי הוא המליץ שלא לגעת במחיצה כי לטענתו קשיי נשימה עלולים להופיע גם בעקבות התעסקות במחיצה. לפי מה שקראתי, כאשר מבצעים ניתוח פלסטי מומלץ דווקא כן לתקן את המחיצה כדי להימנע מקשיי נשימה עקב שינוי בצורת האף. מה עדיף לעשות לדעתך?

אפרת שלום חייבים כן !!! לתקן את המחיצה בשילוב עם הניתוח הקוסמטי כי אחרת לאחר הניתוח בטוח לא תנשמי מהאף.לכן צריך לעשות את הניתוח אצל רופא אף אוזן גרון שמתמחה בניתוחי אף. אם את רוצה לקבוע פגישת התיעצות את מוזמנת להתקשר אלי ל0505209313

08/12/2019 | 13:45 | מאת: אפרת

תודה על תשובתך

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית