ניתוח אף - הדמיית תלת מימד

דיון מתוך פורום  ניתוח אף - כירורגיה פלסטית

23/09/2019 | 15:52 | מאת: שחר

שלום! אני מעוניין לעשות ניתוח אף אך חושש מאד מתוצאה שתיראה לא טבעית. ראיתי שמספר (לא גדול) של מנתחים מציעים הדמיית תלת מימד שאמורה לשקף את התוצאה הסופית של הניתוח בדיוק גבוה. רציתי לשאול האם ישנן המלצות / דיס-המלצות על שימוש בהדמיה כזו, ועד כמה היא אכן משקפת את התוצאה שצפויה להתקבל. תודה רבה!

הדמיה לא משקפת באמת את תוצאת הניתוח אתה יכול לבוא להתייעצות ללא תשלום ואז אסביר לך

25/02/2020 | 21:17 | מאת: אביבית

שחר אתה צודק. הדמיה מראה בעצם עד כמה ניתן לשפר את האף. לגבי התוצאות במציאות זה קשור לניתוח עצמו ההחלמה והישארות צלקת וגם לגבי ידי הרופא ואפילו למידת השינוי הניסור וכו'.. גם אני ראיתי מקרים מחרידים. כך בחשבון שרוב האנשים שעשו ניתוח כן רואים שזה מנותח או עשוי. למרות שהתוצאה יכולה להיות יפה זה נראה עשוי

26/02/2020 | 17:46 | מאת: דר קרמר

אכן ההדמיה לא משקפת את התוצאה הסופית כי במחשב אפשר לעשות דברים שונים כמו כן תוצאת הניתוח מאוד תלויה בניסיון המנתח.אתה יכול לבוא לשיחת התיעצות ולקבל את כל המידע ללא התחיבות אנא צור קשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוח אף - כירורגיה פלסטית